ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΙΜΕΤ

IMET

Η ΙΜΕΤ είναι μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο με 100% ιταλική παραγωγή, είναι μια φημισμένη μάρκα που γεννήθηκε το 1988.

Η KCranes ως πιστοποιημένος διανομέας, προσφέρει στους πελάτες της την υπηρεσία επισκευής ασύρματου χειριστηρίου IMET και δυνατότητες για άμεση παράδοση όλων των απαιτούμενων ανταλλακτικών.

Η IMET έχει δώσει μια ισχυρή απάντηση όσον αφορά την ευελιξία, την ασφάλεια και την εργονομία. Με μία λέξη, η λύση είναι το ασύρματο χειριστήριο IMET M880.

Τα νέα μοντέλα WAVE2, ARES2, KRON, ZEUS2, THOR2, MODIN και RAY είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια των ετών και του συνδυασμού υψηλού επιπέδου τεχνικών δεξιοτήτων.

Το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε είναι το ZED: εξαιρετικά συμπαγές αλλά με πολλά χαρακτηριστικά κατάλληλα για κάθε τύπο μηχανήματος.

Οι λύσεις IMET χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από γερανούς φορτηγών και γεωργικά μηχανήματα μέχρι ολισθηρά μηχανήματα, γεωτρήσεις, αντλίες σκυροδέματος, δασοκομία, πρόσβαση και πολλά άλλα κινητά μηχανήματα χειρισμού φορτίου.

Όλα τα μοντέλα παρουσιάζουν σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως το κύκλωμα STOP, το οποίο εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Τα νέα σχεδιασμένα κουτιά είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής αντοχής και μπορούν να λειτουργούν σε εύρος θερμοκρασιών από -25°C έως 70°C.

Όλα τα νέα ασύρματα χειριστήρια IMET μπορούν να αποθηκεύουν κάθε γεγονός που προκάλεσε βλάβη ή σύγκρουση, καθώς και τις πραγματικές ώρες λειτουργίας τους.

Ένα ειδικό εργαλείο διάγνωσης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να ελέγξετε τις κύριες παραμέτρους λειτουργίας και να δείτε τη λίστα των σημαντικότερων γεγονότων που έχουν συμβεί, απλά συνδέοντάς το σε έναν υπολογιστή και στο τηλεχειριστήριο.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία “AFA” (Adaptive Frequency Agility). Αποφεύγει τις χειροκίνητες αλλαγές συχνοτήτων. Το ασύρματο χειριστήριο αναζητά συνεχώς και επιλέγει το λιγότερο εμποδισμένο κανάλι από τα διαθέσιμα.

 

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ο προγραμματιζόμενος κωδικός PIN, ο οποίος σας επιτρέπει να ορίσετε έναν κωδικό εκκίνησης, έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Η νέα σειρά M880 παρουσιάζει επίσης άλλες ενδιαφέρουσες καινοτομίες: την επιλογή οπίσθιου φωτισμού για όλα τα μοντέλα πομπών για τέλεια αναγνωσιμότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκοταδιού και το τρισδιάστατο joystick X-Y-Z στην κατηγορία PLD, που χαρακτηρίζεται από έναν αμφίδρομο περιστροφικό διακόπτη που μπορεί να ελέγχει τόσο τις εξόδους ON-OFF όσο και τις αναλογικές εξόδους.

Σήμερα, το δίκτυο πωλήσεων της IMET καλύπτει 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πολύ ευρεία και πολύπλοκη γκάμα προϊόντων, ικανή να καλύψει τις περισσότερες απαιτήσεις στον βιομηχανικό τομέα ανύψωσης, στις κατασκευές, στη γεωργία και σε πολλούς άλλους τομείς. Εκτός από τα πρότυπα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για τις πιο παραδοσιακές εφαρμογές, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών για την προσαρμογή των ασυρμάτων χειριστηρίων, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.